Odnośniki
Banery
Kalendarium
Pn | Wt | Śr | Czw | Pt | Sob | Nd |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Najbliższe wydarzenia
Przejdź do: www.powiattorunski.pl
Treść strony
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU Nr 106
Browina, 08.12.2017 r.
CUW.ZP.272.62.707.2017
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU
Dyrektor Centrum Usług Wspólnych Powiatu Toruńskiego w Browinie
zaprasza
do złożenia propozycji cenowej na wykonanie zamówienia
„Dostawy mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Browinie”
Rodzaj zamówienia – dostawy
Tryb udzielenia zamówienia -zamówienie będzie udzielone zgodnie z art. 4 pkt. 8 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych (Dz. U. z 2017 r.poz. 1579 z późn. zm.)
Prowadzący postępowanie - Centrum Usług Wspólnych Powiatu Toruńskiego w Browinie, Browina 59, 87-140 Chełmża
Opis przedmiotu zamówienia - przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączonej specyfikacji (formularzu ofertowym);Miejsce dostawy (Zamawiający) – Dom Pomocy Społecznej w Browinie, Browina 57,87-140 Chełmża
Termin dostawy – od dnia 22.12.2017 r. do dnia 21.12.2018 r.
Kryterium wyboru oferty - cena 80 %, jakość – na podstawie złożonych próbek 20%
Algorytm dla porównania ofert: P = ( Cn : Co ) x 80 + ( Jo : Jmax ) x 20 Cn – najniższa cena złożona przez wykonawcę Co – rozpatrywana cena oferty Jo – ilość punktów przyznana oferowanym wyrobom rozpatrywanej oferty. Każda próbka oferowanych wędlin otrzyma od 1 do 3 punktów (łączna ilość punktów stanowić będzie Jo).Jmax – maksymalna ilość punktów przyznana wyrobom oferty Najkorzystniejsza jest oferta, której P jest największe.
Ofertę należy złożyć do godziny 900 w dniu 15.12.2017 r.:
- w formie papierowej, w jednej zamkniętej kopercie w sekretariacie Centrum Usług Wspólnych Powiatu Toruńskiego w Browinie, Browina 59, 87-140 Chełmża
- Wykonawca winien dostarczyć do siedziby Zamawiającego wraz z ofertą następujące próbki oferowanych wędlin, które będą stanowić podstawę do oceny jakościowej oferowanych wyrobów. Wielkość poszczególnych próbek – 0,20 kg
|
10. Mielonka prasowana |
19. Polska |
|
11. Ogonówka parzona |
20. Rawska |
|
12. Parówka folia |
21. Salami |
|
13. Parówka w osłonce naturalnej |
22. Szynkowa |
|
14. Parówkowa |
23. Szynka królewska |
|
15. Pasztetowa obwędzana |
24. Śląska |
|
16. Podwawelska |
25. Tatrzańska |
|
17. Polędwica sopocka parzona |
26. Toruńska |
|
18. Polędwica z indyka |
27. Zwyczajna |
Osoba do kontaktu – Sylwia Bałos, tel. 56 645 98 89 ( w dni powszednie w godzinach 800 – 1500)
Informacje dodatkowe - Zamawiający nie przewiduje publicznego otwarcia ofert.
Podpisanie umowy z wybranym Oferentem nastąpi w siedzibie Zamawiającego w Browinie, do dnia 20.12.2017 r.
INFORMACJA:
Warunkiem uczestnictwa w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest złożenie przez Wykonawcę wraz z formularzem ofertowym – referencji z dostaw żywienia zbiorowego oraz etykiety towarów, które będą dostarczane.
drukuj (OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU Nr 106)
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Sylwia Bałosdata wytworzenia: 2017-12-08
- opublikował: brak informacjidata publikacji: 2017-12-11 08:09
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Sylwia Bałosdata wytworzenia: 2017-12-08
- opublikował: brak informacjidata publikacji: 2017-12-11 08:09
Protokół z postępowania o zamówienie nr 106
- Protokół z postępowania o zamówienie nr 106 (PDF)(dodano: 2018-01-12 07:55)
Metryka
- autor lub odpowiedzialny za treść: Sylwia Bałosdata wytworzenia: 2018-01-11
- opublikował: Marzena Pietruszyńskadata publikacji: 2018-01-12 07:56